Followers

Monday, 20 July 2009

kebizian tahap gaban

hihi..pinjam nama cik gaban kite jap ye....hihihi..

udah lama x update blog ni, cam kesian plak....dh berhabuk, bersawang, semak n etc...hahahaha....

ok..kali ni sambil lap2 n bersihkan blog ku ini, nk citer cket la ttg xtvt terkini aku sampai terkeluar title "kebizian tahap gaban" tu..hahahahaha....

selain uruskan rumah tangga ni..aku agak bz siapkan segala macam tempahan terutama hairclip...alhamdulillah...rezeki tu namanya kan...sehinggakan ada order bulan ni terpaksa aku extend kannya ke bulan ogos..huhuhu..seb baek la sume customer ku very understanding...

utk entri kali ni x dak lagi gambar nak upload..nnti bila dh siap semua aku akan tayang kat sini n jugak kat sweetwannurshoppe...mekaseh pada semua yang byk bg sokongan padu n jitu n tulus ikhlas pada aku....lup u all!!mmuuaaahhhh!!!!

3 comments:

efamaira said...

luppp u too la.. haha.. wah bz smpai tahap gaban ek.. kena byr royalti tau kat gaban sbb gune name dia.. ekekeke.. Alhamdulillah.. makin mantop la yea biz.. tahniah tahniah.. tingkatkan usaha tuk memantopkan lagi.. chaiyok cahiyok chaiyok..

salina said...

salam..
makin maju bisnes tu..
alhamdulilah..semoga rezeki makin bertambah
amin..

sweetwannur said...

to efa: hahahaha....tu la psl...tp x pe, cik gaban kite mmg baek thp gaban...mekaseh efa!!lup u!!!cupp..cupp..mmuuaahh!!!!

to kak salina: mekasih kak, doa2kn sy sentiasa success kak, akak pun sama jugak...

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!