Followers

Saturday, 8 August 2009

SELAMAT PENGANTIN BARU...KHALIS N FAIZ a.k.a KOQUE

SALAM...

kali ni aku mmg teruja nak tayang wedding kawan aku....hahahaha....walaupun aku x dpt p wedding diorang ni, tp aku tetap doakan dari jauh semoga hubungan suci murni ni akan berkekalan hingga ke akhir hayat.....diorang kawen 11 july 2009....bertandang 18 july 2009

ekcelli, dua-dua ni classmate aku time kat uitm (2002-2006)...aku mmg suke sgt ngn couple ni tau..nape??dua2 cam comel n cute sgt n nakal...hihihi...(abesla kalis dh prasan bile baca entry aku ni...hahahaha)

ok..aku x nak cite lebih2..coz aku bukannya ada kat sana..kot tersilap cite..naya aku..hahahaha

biar gambar je yang bercerita..meh....(pecah perut aku nengok diorang ni!!!)


time sanding kat rumah koque (bertandang)


koque dah mula dah...x pe..boleh trime lagi ni...



skang p tepi bendang plak...jln2 tengok keli..


haaaa..tu dia..hang tuah dah mula beraksi....yiihhaaaa!!!!


lagi...khalis sweet sgt time ni..tiba2.......adussss...hahahahaha....

haaaaa!!!!!!mmg nakal btol dak koque ni..hahahaha...
hihihi..time ni, khalis pun dh join skali..hahahaha....
.
adoiiiiii...mmg pecah perut aku nengok gambar2 diorang nih...hahahaha..
.
tp..pape pun aku cyg dua2 dak comey ni..
.
moga Khalis Jamalina Jamil & Faiz Ismail akan sentiasa dirahmati, dilimpahkan rezeki, dikurniakan anak2 yang comel n ramai, dipanjangkan usia n kekal bahagia seumur hidup...insyaAllah..amin....
.
psssttt...kalis, aku grab gambar ni dr facebook ko tau!!hahahaha...

4 comments:

neezareef said...

pahlawan sawah

endoflis said...

NOGHUUU..SWEET SGT.... aku terharuuuu...thank uuu...koku pon tegelak bila tgk gmbr ni balik...
thank uuuu...ni yg mmbuatkan aku nk buat blog ni...hehehee...sgt terpengaruhhh...
smoga mu happy slalu n rock slalu dgn anak mu yg nakal tu dsmaping suami terchenta....
from;
KHALIS & KOQUE...

sweetwannur shoppe said...

to neezareef : hahaha...mmg pahlawan sawah..kikiki..

to endoflis(kalis): yaaaa...meh sume kite pakat terpengaruh..hahahaha..semoga berbahagia kalis n koque!!cepat2 dpt baby tau!!

bubu zulkepli said...

lecturer saya :D

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!