Followers

Wednesday, 11 May 2011

hepi!!



sebab??

aku berjaya jugak menggoda cik somi utk bersedondon ngan warna yang aku duk berkenan utk raya taun ni..

berkenan gile weyhhh....dari tahun lepas lagi duk kenan ngan kaler ni

purple anggur itam (haa..leh bayang x camano tuh?)

peach kaler yang aku war2 kan aritu--------cancel!!

walaupun dah beli kain2nya....

dan lagi sadis yang cik somi punya dah siap semalam

bila try kat badan dia...mmg dia sendiri rasa cam tak hepi...hihi..boleh tak?

tula...awal2 tak nak dengar cakap bini..keke

nanti dia nak jual balik baju melayu peach dia tu..hehe

kalo tak, pakai time p ceramah / kelas quran / mana2 majlis lah kan...tak de ruginya pun kan?

lalala...hati sikalang manyak hepi..

dan sudah boleh belanak dengan senang ati looo...

motip???? 

ntah....****




2 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah berjaya menggoda akhirnya, kita tak pikir lagik nak baju warna ape...dah nak dekat raya ni

UMMI FARIS HAIKAL said...

hahaha...tu la,akhirnya berjaya jugak..kena pk awal2 sbb nanti dah bersalin mmg kelam kabut rasanya...

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!