Followers

Saturday, 17 September 2011

safi rania gold

akibat terpengaruh dengan rakan2 blogger, 

keteringinan utk memiliki akhirnya tercapai jugak

yang best nya tu cik somi yang blanja..kehkeh..ke aku yang mengikis?

mmg aku terpengaruh giler baca entry ke best an diorang duk guna safi rania gold ni

asalnya nak beli serum je..skali cik somi ckp ambik je lah satu pek tu..(mata kelip2)

so, aku pun ambiklah pek siang


ada serum, toner n cleanser 

gambar tidak mencerminkan apa yang aku beli..hehehe




selepas memakainya selama seminggu..cik somi prasan muka ku makin ok (comey ler tu..kakakaka!)

tapi still x secomey cik ta kita ni lagi..

**best guna safi rania gold..kulit jadi sekata n x kusam cam dulu..tu baru seminggu pakai..kalo sebulan? setahun? 10 tahun? (melampau dah ni)...kalah cik ta nampak gayanya!



4 comments:

Cik Rose Cute said...

kita pun ada pakai.....memang elok la...hihihi kita cuba krimnya dulu...

eRiNsZ said...

best eak? nk try jugak ler... dah kna gna produk anti-penuaan ni. huhu suda 30belas daku

UMMI FARIS HAIKAL said...

cik rose: kann..hehehe..sy lom try krim lagi..lps ni boleh lah try jugak =)

UMMI FARIS HAIKAL said...

erin: agak best jugak ..kikiki..jom try eh..

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!