Followers

Tuesday, 10 August 2010

Gorgeous Baby In Kemeja @ Dress


contest yang menarik lagi utk ai join..kekeke

tarikh tutup: 3 september 2010

ummi ni suka betul jenguk blog mama aqish ni, selain drpd contest yang selalu dianjurkan, mama aqish juga selalu memberi info2 tentang sale, tentang holiday, isu terkini, artis, tutorial utk blogger n juga tutorial nuffnang selain cerita ceritik mama, papa n aqish..dan yang penting selalu update n up to date..pendek kata kalo x dpt baca akhbar hari ni, terjah je blog mama aqish..kurang2 tahu juga benda yang berlaku kat sekeliling kita walau x semua yang mama paparkan..tq mama aqish =)

ni first time ummi join contest anjuran mama aqish..sebelum ni asyik x berkesempatan..kekeke..
kot2 la ada rezeki anak kesayangan ummi kat sini kan..mana la tau..kekeke lagi..

lumayan seh hadiah2 kali ni..meh kita tengok siapa penaja yang best2 tu..




gambar yang ummi pertaruhkan ialah..
.
.
.
.


nama: Faris Haikal bin Zulkeefli
tarikh lahir: 11 September 2007
umur: 2 Tahun 11 bulan

haaa..ni la dia anak kesayangan merangkap anak tunggal ummi buat masa skang ni..kekeke..jelingan manja buat awekss kat luar sana tu..termasuk aqish..*toink!toink!*

sekian , terima kasih


4 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sila tepek banner di sidebar beserta linknyer...after betulkan kasitau balik k...pastu link tu salah la dear...url link mesti link terus ke entry contest...bukan entry blog k...

UMMI FARIS HAIKAL said...

ok mama..ummi dah perbetulkan..thnx ya..=)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ok lulus...good luck

UMMI FARIS HAIKAL said...

tq mama =)

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!