Followers

Tuesday, 24 August 2010

ramadhan-besday-giveaway =)

~google~

maka hari ni genap lah umur ku 26 thn..sudah tua roopanya..lagi beberapa tahun nak masuk fasa 30-an..alhamdulillah masih lagi diberi kesempatan oleh-Nya utk bernafas dan menikmati kurniaan-Nya..semoga tidak segala nikmat yg ku kecapi di dunia tidak melalaikan aku daripada mengingati-Nya..syukur ya Allah...alhamdulillah..

dah 2 kali termasuk thn lepas la kan, ummi punya besday dlm bulan ramadhan..walaupun x sambut sgt (juz wish2 n dpt hadiah dr suami tercinta), tapi ummi rasa best jugak sbb sentiasa di kelilingi org2 tersayang..ptg karang balik kampung jap, berbuka puasa kat rumah mak mertua tersayang bersama ipar duai ku..

menu yang telah di request awal2 lagi adalah...

~google~
bubur lambuk

~google~

ayam percik terbaikkkk air tangan mertuaku..
oohh..sedapnyaa...(sambil guling pejam mata bayangkan ayam percik ni...buat kurus posa je!kekeke)

dan lain-lain menu tu nnti ummi tgk la karang..kot-kot ada..la kannn..kekekeke

****pssstttt~~>Giveaway sempena besday ummi akan tamat mlm ni..kekeke..masih sempat lagi nih nak join..nnti ummi akan buat cabutan esok ya..

daaaaa...


7 comments:

nur_eimi said...

happy besday yek..nur dah join GA tu..

haszuraidah ishak said...

happy besday tuan rumah..muda lagi tu..kira baru suku abad..hihihi..semoga murah rezki dan panjang umor..

Miza Yusof said...

selamat hari lahir kak. selamat hari lahir yang ke 26.
semoga panjang umur dan murah rezeki :)

UMMI FARIS HAIKAL said...

nur eimi: tq yang..nnti akak terjah ya..

haszuraidah:mekasih yang..hehe..mudah-mudahan..insyaallah..

miza:mekasih ye miza...=)

EiJa ZaQuaN said...

Blom 30-an ..kira muda sgt lg tu..anyway..Happy B'day..!

nadiah said...

happy b'dy ke26

SyUhAdA said...

hepi besday yg ke-26...
smoga dipnjangkan umur dan dimurahkan rezeki..
insyaAllah~

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!