Followers

Wednesday, 25 August 2010

KEPUTUSAN GIVEAWAY

SALAM SEMUA....

terima kasih kepada yang menyertai giveaway ummi ya..
alhamdulillah, x sangka ramai juga yang join walaupun hanya berlangsung selama 5 hari shj..

nak tau sape pemenangnya???

jenggggg..jenggggg....jenggggggggggg!!!!

v

v

v

v

v

v

v

ummi buat cabutan secara manual..(ala..tulis2 kat kertas, pastu anak ummi haikal yang cabutkan..ngeh ngeh ngeh...)

tadi ada snap gambar bagai, tp bila nak upload kemain lagi lama..lagi2 pulak tenet slow yang amat..haishhh, sampai esok pun x kuar2 gamaknya..nnti kot2 laju, ummi akan upload kan balik ye.....jadi ummi rasa umum je la walau x de gambar tu ye..
banyak la bebel...

v

v


v


v


v


v

ibu humaira

v

v

v

v

v

v

v

suzie

TAHNIAHHHHHHHHH!!!!

kpd yang tidak bernasib baik, jgn kecewa ya..mungkin bukan rezeki korang kali ni..insyaallah, kalo ada rezeki lebih ummi nak buat contest pulak..besday haikal 11 september(raya ke-2)..kalo jadi ummi akan buat contest sempena besday haikal ..kekeke..

**kpd ibu humaira dan suzie..emailkan ;
nama, alamat dan no tel korang sini ye ------>>wannur84@gmail.com

tq and sekian....=)

11 comments:

ummi iman said...

ala...tak dapat..anyway..tahniah kepada pemenang

EiJa ZaQuaN said...

tahniah kpd pemenang..^_^.nmpaknya xde rezeki sweetmama nak menang hehee..

SuZiE said...

ni suzie mane ek?? xde link pemenang.. kang ade yg sama nama lak..

SuZiE said...

ehhh.. suzie check xde nama peserta lain yg nama suzie.. melainkan suzie ni sorg je.. hehehe... :)

haszuraidah ishak said...

samela kite eija..hihihi..congrats pada suzie & ibu humaira..

Em's Family said...

tahniah semua :)

UMMI FARIS HAIKAL said...

ummi iman:tq ya sudi join..insyaallah ada rezeki lain lps ni..hehehe

eija zaquan: tq jugak ye sudi join Ga ummi ni..x pe yang..kot2 next time ada rezeki awak ..hehehe

suzie: ya..rasanya sorang je nama suzie dlm GA ni..awaklah tu..nnti nama, alamat n no tel ya..

haszuraidah: tq sudi join..jgn serik join lagi pasni ya...kot2 ada rezeki..hehehe

em's family: ummi sama ucap tahniah jugak pada yg menang..jgn serik singgah blog ummi..kot2 ada contest ke GA lagi ke..hehehe..

ibu humaira said...

alhamdulillah menang give away from ummi faris haikal walaupun join da last minit b4 12 o'clock. thanks 2 penganjur..:-)

Ain said...

tahniah untuk yang bertuah....

UMMI FARIS HAIKAL said...

congrats ibu humaira...=)

ain; nnti cuba lagi ya..kot2 ada rezeki..hehe

kakyong said...

tahniah kpd pemenang

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!