Followers

Friday, 13 August 2010

Little Princess/ Prince of Posing Contest


macam menarik je kan contest ni..anjuran daripada http://ibuayahdamia.blogspot.com/2010/08/little-princess-prince-of-posing.html..hadiah pun menarik jugak ni..x leh buang masa lagi, memang kena join la kan..kalo x rugi, apa salahnya mencuba..kehkehkeh

Contest ini berlangsung dari 12 August - 20 September

maknanya lepas berjimba & beraya sakan nanti kita akan tahu lah keputusannya kan..11 sept (raya ke-2) besday anak teruna ummi ni..kot2 la rezeki dia kan..ummi tumpang berkaki-kaki, masuk sekali kaki abah jugak..


meh tengok penaja hadiah utk contest ni:



gambar yang dipertaruhkan ialah...
v
v
v
v
v


nama simanja: FARIS HAIKAL BIN ZULKEEFLI
umur simanja: 2TAHUN 11 BULAN

cerita di sebalik kejadian pose menggoda ni:

" gambar ni diambil masa haikal ni duk leka main dengan fish dia (kecik je fish dia, sekor plak tu, tp garang ko!!.padanla duk sekor je dlm tu..)..pastu masa ummi nak snap gambar dia duk main ngan fish tu, terus dia posing menggoda ya auuww auwwww.."

sekian..n tq

2 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

salam....saya dtg check entry...btw tak nampak pun banner penaja kat side bar...nanti add on yer...

kalau dah add on jgn lupa inform saya...thanks join contest saya

UMMI FARIS HAIKAL said...

ok dear...thnx =)

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!