Followers

Sunday, 3 October 2010

besar???

baru je sebulan lebih ummi pregnant..

tapi rasa macam besar la perut kali ni..dah mula rasa semput2 sedikit...

dulu masa mengandungkan haikal, 6 bulan pun x nampak2 lagi perut...

nurse pun duk risau tengok perut terlampau kecik...


~google~

skang ni pe cerrrrr????

adakah sebab perut tu semulajadi besar dengan tambahan lemak2 sedia ada...atau sebab baby kat dlm ni besar atauuuu...kembar?????

wuaaaaaa....ummi blom scan lagi tgk janin dlm perut nih..ingat nak p klinik kerajaan dulu buat kad pink tu..baru nak p scan kat private..

macam mana kalo kembar????

takot nyeeeeeeerrrrrrrr!!!

memang keluarga kami ada gen kembar ni...uuhuk!!! uhuuuk!!!

2 comments:

suSuEmIMiE said...

nurul..bestnyer kalo dpt baby kembar..:)..

UMMI FARIS HAIKAL said...

sue..best tu memang best..tapi penat tu....kejar-kejaran nanti...kekeke

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!