Followers

Monday, 14 February 2011

hadiah contest "sicomel bergaya"



aritu janji nak tayang kan..bukan pe, bahan bukti kooo..

buat contest mesti ada hadiah

walau x seberapa tapi "hadiah" jugak kan...

arap2 pemenang kita suka ye dengan adiah yang x seberapa ini..

doa2 kan aku lagi kaya dan kaya ..kot2 lepas ni hadiah lagi meletoppp!! pomppp!!

tak salah tau tamak dalam berdoa..kekeke (larik topik!)

sila jamu mata


ingat nak tayang b4 ada pemenang, tapi cam x syok tau sebab x leh tepek nama tu..so, kot2 x berapa nak cantik..kekeke

atas ni aqish punya (aku hentam je letak aqish ni, sebab baca kat blog mamanya selalu duk panggil aqish kan..btol la tu kot kan?)hihihi


ni pulak ariff punya..main hentam kromo jugekkk..kekeke..tapi namanya memang ariff pun kan??


5 comments:

eima said...

wahh hadiah menarik

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cantik je hadiah tu, dulu kita panggil aqish tapi now dah panggil balqis tapi tak pe papa nya still panggil aqish...so sweet la suka sangat hadiah tu cekak rambut tu...TQ ye susah2 je watkan untuk balqis...terpanjang plak komen...suka sangat2 ni...

UMMI FARIS HAIKAL said...

eima: tq =)


mama balqis: hehe..sama2 anje...moga2 bila dah dapat nanti lagi suke ye..kekeke

Mama Zharfan said...

sgt besh hadiah ni..mode tak sbr +excited :) tq yer :)

wannur said...

mama zharfan: sama2 mama !! =)

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!