Followers

Tuesday, 22 February 2011

cuti-cuti malaysia-part 3

seterusnya..jalan2 ke area jln kota

ni kat bangunan merah tu

tgk2 je..x beli satu ape pun kat sini

naik beca ke a famosa

RM10 dari bangunan merah ke a famosa

atas tu bukan cik somi aku tau, tu penarek becanya..kehkehkeh

abang ni tayar beca dia pancit tau, sebelom kami naik lagi..tapi dia tetap ckp ok..huhu..demi duit ko!


bergambar sat ..kami anak beranak

bulat perut aku di situ

haikal ckp ni meriam mcm dlm cite tom n jerry...huhuhu..layankan je lah


meniti anak tangga...ponat aihhh...


rehat jap

lepas tu haikal nak bergambar ngan kapal terbang nih..kecik je gambar kami..

mlm lepas maghrib, p naik melaka river cruise plak

antara pemandangan masa dlm cruise tu..

lagi..

lagi..

dan lagi...

ada lagi bab last...huhukk..



2 comments:

KomieAroon said...

komie ingin meminta jasa baik kalian

I have join this one contest called Kisah Klasik Kita : 99 Hari Kisah Klasik so now I wish to ask u please vote for me... vote for my cerpen "Kau Boleh Blah" if you really like the story..I am not forcing you but please do read it first and if you think that my cerpen is likable or good or can make you smile and so on then do vote...I really really appreciate your support..

To vote, just wrote "i vote" or "vote" in the comment box at this link


http://kisahklasikita.blogspot.com/2011/02/99-hari-kisah-klasik-komie-aroon-kau.html



Jasamu akan ku kenang sehingga ke akhir hayatku =))))

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya pi Melaka, teringin gak nak pi ni selalu pi kejap2 je

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!