Followers

Tuesday, 1 February 2011

senarai peserta contest "si comel bergaya"

ni semua peserta yang join contest "si comel bergaya"

keputusan akan diumumkan minggu depan..isnin or selasa ye (7 @ 8 hb feb 2011)

contest ini akan diadili oleh beberapa orang juri

berdasarkan kriteria *bergaya*

si comel tu merujuk pada anak masing2 ye...


























sila semak k...

tqvm semua!!!


lebiu!!!!!!!



13 comments:

yatie chomeyl said...

semua nya bergay asakan..harap2 ada chance nak menang :)

Fatihah said...
This comment has been removed by the author.
JaSSNaNi said...

wokeyyyy... berita faham.. :)
amirul haikal dah ade... thankss a lot.. :)

tunggu pengumuman berikut lak.. :)

Fatihah said...

Ok2 dah ada gambar... TQ

AziE-rAh said...

Alahai.. Semuanya comei2 n cantik bergaya...
Harap2 ada la peluang...
Gud luck to all...

wani said...

saingan hebat2 belaka,,,,mudah2an ada rezeki hehehe..sambutan hebat betul.....

yangyuyu said...

huiyo meriahnya

Izzatul Iman said...

haha...ade gamabr anak me kat set gambar yang third last...

semoga ade rezeki Allysha di sini...

Mama Zharfan said...

ada pic my lil ariff :) sengit ni--those yg menang sgt2 lucky sbb me rasa more than 50% sgt2 memenuhi kriteria bergaya tu :p

ibuayahdamia said...

wahhhh..saingan betul2 sengit..insyallah...kalau ada rezeki, tak kemana...good luck to all!!

Aya Chalo said...

Semua comel dgn gaya masing2...

Chaiyok2 semua!!

Imma said...

Yeaayyy!!!..my lil boy ader kat situ but kenapa pic tuh ter-cut erk..huhuhuu...anyway..may us have a luck..aminnn

[ibuLUNAZAHRA] said...

cikLuna tsenarai. terima kaseh!

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!