Followers

Monday, 7 February 2011

top 10 contest "si comel bergaya"



ok, ini yang tersenarai dlm top 10 ye (5 girls & 5 boys)

pilihan juri2 yang mendapat markah tertinggi

bagi yang tidak tersenarai jgn kuciwa ye...insyaallah kalo murah rezeki lepas ni akan ada lagi contest / giveaway ..kita buat utk mommies la plak =)..tapi lom tau bile lagi la..

esok insyaallah akan diumumkan sape yang menang k....

hanya 2 pemenang sahaja

1 boy & 1 girl..

daaaa...

mode: **belum pulih lagik pakej semalam**


9 comments:

Izzatul Iman said...

tak ade rezeki anak me disini...terima kasih ye...

eima said...

aku pun tak dak hehe
kate nk tukar gambo tp asek la terlupa je ... tak pe good luck to all

yangyuyu said...

UFH, thanks my doter top 10

AziE-rAh said...

Tak der rezeki ali & Alig nampaknyer...
Gud luck tuk kwn2 yg lain yer...

BIONIC WOMEN said...

xde rezeki dhiya

Mama Zharfan said...

my lil ariff in top 10 :)

Sabrena Sabry said...

ehhhhh... anak mama top 10!!!....
TQ sooooo much ummi....
first trial masuk contest ni....
terima kasih banyak2 ummi....(",)

fa10 said...

ada juga rezeki Uzma jadi top 10..
thanks ummi Faris.

Simplemama said...

hoyeee...Reefqy ada gak rezeki jadi top 10......jd top 10 pun mama dah happy...berita baik ni....emmmm..kalau jadi JUARA lagi Happppppppyyyyyyy...
Thanks ye darling....
Tahniah pada yg berjaya....yg tak berjaya....Insya-Allah lenkali dapat la....semua baby comel2....love u all...

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!