Followers

Thursday, 27 January 2011

set bersalin mana satu yang best???

ibu-ibu sekalian..

set bersalin yang manakah yang korang rasa best @ ok sgt2

dulu lepas bersalinkan haikal, aku pakai yang mak bidan punya merangkap mak kepada doktor di daerah kelahiranku (dia buat sendiri) 

so, kali ni teringin pulak nak try yang lain..kot2 lagi best

memang banyak sgt2 kan set bersalin kat pasaran sekarang?

tak tau nak pilih yg mana satu...ni bawah2 ni semua antara yang aku saja2 upload 




nona roguy ok tak??





salindah


mak dara


yang penting semuanya ratus2 bah...

korek2 bijih lagi n peram..kot2 bleh jadi emas nanti..kehkeh





6 comments:

Zuraidah Mohd Ali said...

salam... just sharing... saya dua2 kali berpantang saya guna set bersalin nona roguy.. sy mkn hr ke 3 lps bersalin, BF, tp alhamdulillah, dua2 ank saya x kene kuning, pastu sgt melawaskan kita, produknya pula easy to use...

Anonymous said...

dah 4x bersalin tetap setia dgn nona roguy... cuba dulu pasti xmeyesal

UMMI FARIS HAIKAL said...

yeke...wah..kalo cam tu kena cuba nanti ni...tq2!!! =)

Mysunshine Cupcakes said...

as salam,
jemput ke blog & join our GV + help rumah titian ashraful rohaniah..

http://mysunshine-cupcakes.blogspot.com

zar

Zuraidah Mohd Ali said...

wow..dh 4x... emm kalo cmtu deliver July nnt, konfem ngn Nona Roguy jugak la...hehe

rukj882a said...

salam
just want to share..
saya pakai set bersalin tropikal herbs produk amway..bagus le stakat nie..semua lengkap..
b4 2 ada gak pakai salindah,tapi dia just ubat makan je..n bby kemungkinan besar lau mkn salindah..anak i 3.8 kilo makan salindah...
tp tepuk dada tya iman..xkisah apa pown..

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!