Followers

Monday, 10 January 2011

UPDATE CONTEST "SICOMEL BERGAYA"

ok ibu2 bapak2 semua...

ni update setakat jam 8.50mlm (ahad) ye..

seramai 38 org semuanya setakat ni...

mari2 jamu mata dulu..ke ada yang x tersenarai kat sini?

kalo ada pls bgtau ummi ye..nanti ummi check balik

kategori girl







kategori boy





girl lagi ramai dari boy setakat ni 

ok..pada sape2 yang nak join masih sempat lagi ya..masih banyak lagi masa 

** ummi akan update hadiahnya nanti ya..maybe next week k**

nak p tgk juara lagu sat...agak2 nya sape sang jora nya kan..keke

daaaaa






6 comments:

Keluargaku Syurgaku said...

Nampaknya penyertaan semuanya hebat2 belaka....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ala nape gambo balqis tak de, dah hantar link pagi tadik

Yan said...

klu anta lg satu tuk ank len bleh?

UMMI FARIS HAIKAL said...

keluargaku: btol2...hihi

anje: nnti akan diupdate ye...tuan rumah balik kg..huhu

yan: bleh, asal cukup syarat2nya ya

de' Elle Norizi said...

gambar cikLuna tak masuk lagi eh?
ehhh ke belum hantar link ni..

UMMI FARIS HAIKAL said...

ni update setakat ahad jam 8.50 aritu yang..yg terbaru sudah diterjah n akan diupdate ahad mlm depan n akan dipublish isnin ye...

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!