Followers

Monday, 17 January 2011

UPDATE CONTEST "SICOMEL BERGAYA" MINGGU KE 2

Ok..ini update utk minggu ke-2 ye..(sehingga jam 10.45mlm -ahad ( 16/1/11) )

minggu pertama dulu ummi dah update kan..

nanti setiap minggu ummi akan update, sehinggalah minggu ke-4(last)

lepas tu , baru ummi bagi kat juri2 utk adili semua ni ye..

ummi akan umum selepas seminggu tarikh tutup k

hadiahnya ummi akan update nanti..ummi belum sempat snap n edit gambarnya lagi...hukhuk

KATEGORI BOY (2ND WEEK)





KATEGORI GIRL (2ND WEEK)






sape2 nak join, masih sempat lagi ye....=)

tqvm



4 comments:

~emi~ said...

uhuks..nape sy punye penyertaan x di update? x di terima ke??huhu...sobs..

http://rosniemilindamatyamin.blogspot.com/2011/01/contest-si-comel-bergaya.html

UMMI FARIS HAIKAL said...

emi: sorry sgt2..ummi btl2 terlepas pandang awak punya tau...ok, ummi dah terjah n update awak punya k =)

tq

Mrs. Asida said...

hope ada luck untuk Arisha.. :)

kayyana said...

good luck utk danish...

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!