Followers

Thursday, 23 September 2010

adakahhhhh??????

adakah? apakah? btol kah? benar kah???

pe la banyak benor persoalannya tu kan..kehkeh

x de la..ummi baru je blogwalking tadi..singgah kat satu blog ni (lupe lak namanya)..

duk baca2 entry dia yang lepas2...tiba2 mata terpampang tgk gambar yang dia upload..

eeehh ehhhh  ehhhhhhh........macam sama je line tu ngan ummi punya..

line ape yang sama tu?

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v


pregnancy test!!

ummi punya ala2 cam ni la garisannya..satu terang dan satu lagi x terang sgt...kali ke 3 ummi test dpt result mcm kat atas ni..ummi pun pk x de kotttt..sebab x terang..so, ada sedikit frust di situ..hukhuk

tapi tadi masa blogwalking, ummi terbaca dan tertengok pulak gambar garisan sebijik macam ni..dan org tu ckp "alhamdulillah..."...maknanya ada la tu kann? kan? kan?????

so, ummi ni pregnant la kot skang ni..ke tak? huhu..confuse!! kalo ada alhamdulillah!!!!
kalo x de, maknanya bukan rezeki haikal utk dapat adik lagi...hehehe

tapi apapun, melihat kpd gambar teman blog tu tadi membuat kan ummi teruja beb!! nak p check klinik la nanti...

moga2 memberi keputusan yang +ve la...kekeke...kalo x de pun x pe...usaha lagi...hehehe






10 comments:

Cute MuM said...

semoga ujian nyer +ve...

UMMI FARIS HAIKAL said...

insyaallah...moga2..hehehe tq

Rizziela said...

setahu saya..tu dah +ve..pastilah tu Haikal dapat adik..alhamdullilah

EiJa ZaQuaN said...

hehhe..hopefully +ve..akceli lebih kurang mcm eija..eija nya pun garisan kedua tu samar2 tp eija saje jerk tunggu next month br nak confirmkan semula..tp dlm hati eija mmg berharap +ve..

UMMI FARIS HAIKAL said...

rizziela: wahhhh..yeke? x sbr nak p check ni...tq2

UMMI FARIS HAIKAL said...

eija: yeke? sama ekk? hehe..arap2 +ve la kan...insyaallah...aminnnn

mama rifQy said...

ala..biasenyerr mmg sah2 +ve!!Confirm kak!! Tahniahhh

haszuraidah ishak said...

teringat masa awl2 syak preknan dulu..camtu gakla..hihihi..ha, better gi cek ngan doc, barula senang duduk sket..hihi..apapun, tahniah!!!

UMMI FARIS HAIKAL said...

mama rifqy: hhehehe..insyaallah...thnx mama.. =)

UMMI FARIS HAIKAL said...

has: akan ku check nanti...kekeke...thnx jugak =)

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!