Followers

Monday, 20 September 2010

tema raya 2010


wahhh..wahhhh...kekeke..x leh blah ni...

ni la tema raya utk tahun ni bagi kami sekeluarga..ijau sehijau hijaunya..

baju semua beli..tahun ni x tempah sebab sentap ngan tahun lepas punya baju raya kami yang jahitannya agak teruk..paling teruk baju ummi dan haikal...huhuhu

ini baju raya pertama..ijau dari pagi sampai petang..haikal bertukar baju tp still ada lagi belang2 ijau nya..mane leh lari tema...kekekeke

tahun depan kaler pe plak ye??? silver/grey pun cantik gak...(apa kes duk pk tahun depan punya tema skrang ni..kuikui)


6 comments:

T@sh Sch@ said...

cantik2 ...

kat kg scha ... tahun ni rayer kaler ijau n purple banyak di nmpak dimata ...

cantik2...

Rizziela said...

Raya tahun ni pun belum habis lagi..dah plan nak cari tema tahun depan ek? cargas sungguh :D

Cute MuM said...

tahun nie ramai tema purple n ijau.. Cute Mum campur dua2 skali...

UMMI FARIS HAIKAL said...

scha:tq2..hehe..btol2..kat kg akak pun ramai yang pakai kaler ijau n pepel

rizziela: kehkeh...tula, tapi selalunya plan tema tu mesti bertukar bila dah dekat2 nak raya thn depan..

cute mum: bagus2..cantik gak tu cute mum..=)

haszuraidah ishak said...

hihihi..cam tema saya thn lepas, cumenyer has hijau krim..thn ni purple plak..thn dpn x pk lagi..hihihi

UMMI FARIS HAIKAL said...

yeke haz..sy plak thn lepas purple..thn ni ijau..kekeke...thn depan silver grey (perancangan awal tp x tahu jadi ke x nanti..)kehkeh

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!