Followers

Friday, 3 September 2010

sedihnya baca kisah ni....

pagi semalam ummi duk lepak2 kat fb..ada terbaca kat wall shiela firdaus pasal mummy alanna qish yang baru 2 bulan lebih kehilangan puterinya alanna qish..ummi pun duk baca kat komen2 dan ada yang bagi link blog mummy alanna qish ni (blog khas yang disedikasikan buat arwah puteri nya)..

ummi baca satu persatu kisah, luahan n rintihan hati seorang yang bergelar ibu...x sedar yang air mata duk laju je mengalir kat pipi..dan paling ummi tersentuh ialah tarikh lahir arwah sama dengan tarikh lahir ummi cuma tahun sahaja yang berbeza..

memang sayu, pilu dan sedih sekali coretan hati mummy arwah...ummi x dpt bayangkan kalo ummi yang berada di tempatnya...kuat kah ummi nak menerima takdir sedemikian...

sape2 nak baca boleh klik link ni -->>http://mayyonnizz.blogspot.com/

.........al-fatihah buat adik alanna qish........

2 comments:

Jieda said...

saya pun dah baca kisah ni.dapat dari fb seorang rakan gak.memang sedih baca kisah tu kerana saya pun pernah gak kehilangan seorang anak

UMMI FARIS HAIKAL said...

yeke jieda...takziah jugak buat jieda sekeluarga...sbr ye..huhuhu..mode sedey lagi nih...tambah2 dekat raya ni..

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!