Followers

Wednesday, 8 September 2010

haikal dan konco-konconya

sape konco-konco haikal tu????
tuuuu..tgk kat bawah...semua tu konco-konco dia lah..memang memeningkan kepala..

konco di luar 4 sekawan..satu dah di kasi kpd sepupu haikal..dia naik x mau turun dan x mau balik rumah..kasi je la kan..kesian pulak nengoknya...


konco2 dalam rumah...kalo main elok2 x kisah lah..ini tak..satu kat sana, satu kat sini, satu kat sinun..haissshhhh!! time nak kemas tu la yang seksa sikitnya...haikal ni bukannya rajin nak nolong ummi..sepahkan lagi ada la...


lagiiii...

menan2 ni semua terkumpul sejak dari haikal kecik lagi..semua dia sayang..semua dia nak main..tp ada jugak yang dah rosak..huhu..kalo anak teruna, macam ni la gaya menannya..lorry, robot, truck n mcm2 lagi..kalo menan anak dara lak ala2 main pondok2 gitu..leh la ummi tumpang main sekaki..yang ni..baru nak usik dah kena tembak..trrrr...trrrrr...kebabomm...

6 comments:

Rizziela said...

Banyaknya mainan Haikal..sure tak boring dok rumah kan?

Aleyn said...

Amboi banyaknyer kenderaan dia...dah tahap bleh buat terminal nih..ekekeke

Cute MuM said...

dalam banyak kenderaan tue, ada gak terselit teddy bear besar... Mesti ummi faris punye nie...

UMMI FARIS HAIKAL said...

rizziela:hihi..boring jugak sbab tu dia nak skolah...huhu..cian ummi duk umah bertemankan menan dia je =)

UMMI FARIS HAIKAL said...

aleyn: kannnnn....ishhhh..tu la, duk kumpul2 dari dulu sampai skang ni..ummi yang pening..x tau nak sorok n simpan kat celah mana dah..kiki

UMMI FARIS HAIKAL said...

cute mum: kekeke..umminya tumpang berkaki2 ngan teddy bear tu..kekeke

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!