Followers

Monday, 27 September 2010

besday haikal


 lama ummi tak hapdet...3 hari jugak la kan..
biasalah tu, bila malas menguasai jiwa dan raga..cehh!!


arini nak cite pasal besday haikal..

actually, dah lama dah besdaynya..cian anak ummi telah dianak tirikan..kekeke
takdelah, tak kan lah ko..hehe

besday haikal 11 september baru2 ni..makanya hari itu jugak adalah hari raya ke-2..
makanya, tak tersambut jugak kat kampung walaupun time tu sanak sedara semua ada..

haisshhh!!!..faktor berebut nak buat majlis kat umah sape2 pun jadi hal..susah jugak kawin org dekat2 ni ye...kekeke...

so, kami suami isteri putuskan, tak payah buat la tahun ni...just sambut kecil-kecilan kat umah sewa kami sudah lah..begitulah cadangnya..

tapi bila dah balik umah sewa ni, dah start keje bagai..semua jadi lupa..huhuhu..

rabu lepas kelas ummi buat jamuan raya kecik2, so ummi suggest kat suami beli kek dan bawa haikal sambut kat skool la..meriah jugak kan..kekeke..

so, kami pun p la cari kek..haikal request nak kek BEN-10 sejak dari dulu lagi..kesian lak..
cari punya cari, p satu kedai kek, jenguk2 kek yang ready stock..eehh..ehhhhh..ehhhhhhhh...ada BEN-10 lahhhh....tanya rege ..RM48 shj utk 1 kilo setengah..wahhh..ini sudah bagus..jimat!

ummi pnh tgk kek2 yang edible image ni makan ratus2 woooo....
maybe kek2 tu sedap x terkata la kot kan..kek haikal ni rasa biasa je...boleh la..yang penting ada BEN-10 tu..kekeke...

faris haikal dah 3 tahun skang ni...


fuhhhhh!!! 


dah pandai buat "peace"...kekeke..mulut x leh tahan...cam boring gile..


bergambar sat..


ummi tumpang sekaki


murid2 tumpang berkaki-kaki..


haikal suka makan cream..kek x makan..huhu..


kehkehkeh

sekian




2 comments:

Aleyn said...

Happy Belated Birthday Haikal

UMMI FARIS HAIKAL said...

thnx aleyn

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!