Followers

Sunday, 13 March 2011

macam nak kena beli sekarang je...??

mmm...(pk2...sambil duk belek duit singgit2 dlm purse)

bila pk sekali, rasa cam bior baby ni kuar dulu, baru nak p cari...tapi cam susah pulak..

kalo aku lepaskan cik somi p cari kang tak pepasal x memenuhi citarasa aku pulak..mengamuk di situuu plak nanti..

bila pk cenggitu, rasa cam baik beli je skang ni kan...huhuhu

kopak2...

ni la masalahnye, ati duk berkenan kat barang yang boleh buat poket rabak..kalo jenis yang biasa2 tu ok la kan...ni duk kenan jugak yg mahal2 tu..haishhh!!! (nak kena solat sunat istikharah jugak ke apa ni?)kehkeh


ni ler barangnya...tapi idokler cenggini ghupenya...kehkeh



lagi satu ini ler....huhuhuhu

5 comments:

Mama Zharfan said...

tgk bajet+poket tebal ke tak :) kalau bajet tinggi, boleh beli brand besh2 mcm maclaren or graco

brand msia mcm sweet cherry pun not bad :)

UMMI FARIS HAIKAL said...

itu le yang..huhu

poketnya nipis..kehkeh

IEZA said...

Kalau Mengandung anak pertama..semua benda nak beli..hu..hu..kalu duit penuh boleh la beli semua...

ummiaqeef said...

salam kenal..teringin nak beli brg2 newborn,hehehe.. dah hampir 3 thn berlalu..huhu..

UMMI FARIS HAIKAL said...

ieza: btol2...tapi dulu beli cam tak pakai sgt, bg org je..sebab dulu lom keje..skang ni rasa cam perlu je sebab kalo nak ngantor anak ke mana2 kan senang..huhu

ummi aqeef: slm kenal kembali...mehler kita mengandung lagi...kekeke

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!