Followers

Wednesday, 30 March 2011

masih ada hati lagi nak jenjalan

dengan perut memboyot...32w ni, nak jugak ikut rombongan cikgu2 pegi langkawi

kalo bebudak yang pegi, confirm aku x mau join

ni semua geng cikgu cikgi...leh angkut family lagi

so, aku pun mendaftarkan diri bersama cik somi dan haikal

keh keh keh


bakal menginap di sini...hotel langkasuka selama 2 mlm


gagah je kaki aku ni kalo bab jenjalan..

planning nak p cameron highland ditunda selepas berpantang

kalo jadi la kan..kalo tak..kempunannn...

tak tau lah nape suke p sana

padahal dah byk kali pegi...





2 comments:

chekna @ mama ziyad said...

langkawi.. bestnya.. taun lepas 2 kali pegi pun rasa cam xpuas jln2 & shopping lagi..

yangyuyu said...

hi ummi faris haikal, sy tag join contest ye:)

http://bamyuyu.blogspot.com/2011/04/cute-sweet-pregnant-mummy-contest.html

letak gambar masa preggy:)

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!