Followers

Wednesday, 2 March 2011

tua pun tua la....cehhh!


dari baby ke kanak2, kemudian ke remaja, then ke dewasa pastu tua...pastu???

perubahan fizikal memang akan nampak disitu la kan..

takkan la ko nak muda jelita sentiasa

tak main la cucuk2 ni...boleh beza la muka org yg cucuk2 ngan org tak cucuk kan..

cer tengok artis2 kat malaysia skang ni...huuh!..ramai benor yang cucuk...lagi cantik muka asal dari muka cucuk tu kan..


last week ada member aku gtau bila tgk gambar aku skang nampak dah tua...hohoho...

mesti tuan punya diri tu tak sedar diri jugak yg dirinya jugak mcm aku..hahaha!

takkan ko nak jadi makin bayiii kot kan...kehkehkeh


ni gambor time study kat uitm..time anak dara lagi la kiranya..

aku memang tak pandai nak makeup bagai..kecuali kalo org yg reti makeup nak makeup kan aku...aku serahkan je muka ni bulat2


ni gambar terkini yang member aku komen tu..adakah disebabkan topi tu aku kelihatan seperti lebih kemakcik-makcikan..kehkehkeh..

ada orang ckp, kalo aku pakai tudung jenis yg scallop / ada awning ni lebih menampakkan ketuaan muka aku..yeke?? ..ada aku kesah!kehkehkeh

ni gambor ya auww auwww!

ni la muka aku yg btol2 kena makeup..ni pun makeup time kawen..

**saje je nak tayang perubahan fizikal proses penuaan aku kat sini..keke**

yang penting, makin tua makin bertambah ilmu, amal dan takwa ye tak?..mcm motto sekolah pulak dah..

mcm kelapa la kan, makin tua makin bertambah santannya...jgn bagi kering kontang




6 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tak pe janji yang asli kan, wat pe nak cucuk2 nak ubah2 ape yang tuhan berikan...cantik gambo kahwin...terseyum simpul lagik

wannur said...

keke...btol tu anje..cucuk2 x main la kan..uishh..termalu plak rasanya tayang gambo kawen sini..keke

IEZA said...

Siapa yg cakap muka hang dah tua..aku tgk okey jer..tak nampak tua pun..mesti orang yg komplen tu..rabun @ cemburu kat hang..kuaw! kuaw!..he..3

UMMI FARIS HAIKAL said...

ieza: hahaha...tak pa, aku leh terima sebab kita mmg akan makin tua, bukan makin muda..hahaha

Ummi Eisya said...

cantik lagi tu..tapi yang penting kekalkan kecantikan tu dgn cara yang betul..

UMMI FARIS HAIKAL said...

ummi eisya: btol2 tu..kena btul caranya br ok..

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!