Followers

Monday, 28 March 2011

sudah scan

cerrr teka!!!

boy or girl???

tapi untuk yang sebenar2nya memang tak confirm la kan...sebab semua ni kuasa Allah

tapi...setakat apa yang telah kami tengok dan lihat tu baby tu ***tetttttt**!!

meh ler teka

comey kan?

cute sgt

tak kisah dapat boy or girl, asal semuanya sihat dan selamat..insyaallah...

lagi beberapa minggu je weyhhh!!

4 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

girl, leh dapat sepasang...tapi tak kisah la kan janji anak kita sihat....amin..

Ummi Eisya said...

teka girl gak..hihi..memang yang penting selamat da sihat sempurna..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

girl yea.....
kita scan pun x nampak jelas..
kira2 ada 52 days lagi to deliver dup dap gak ni..

semoga semua selamat yea..

Seorang Insan Bergelar Ibu said...

Tak kisah girl or boy yang cukup sifat,sihat dan tak kuning bila keluar nanti...hehehe...Tahniah!!!kita dah lepas..ni pun dalam pantang..dapat baby girl..

JOM KLIK SINI...mmuuaahh!!!